Начало За нас Лечебни програми Контакти

МАЛКО ИСТОРИЯ

Основоположници на центъра са д-р Татяна Илиева (физиотерапевт, ЕМГ -диагностика) и Константин Ганчев (кинезитерапевт, спортен кинезитерапевт и хоноруван преподавател в НСА "В. Левски"). Двамата са работили като колеги в "Център по протезиаране и възстановителна хирургия"  - Горна баня. През всичките години съвместна работа, през тях са преминали хиляди пациенти с различни заболявания. Техни пациенти са били и много известни спортисти - Албена Денкова, Максим Ставийски, Петър Дачев, Илиян Ефремов, Евгения Раданова, Асен и Кирил Пандови и др

Д-р Татяна Илиева

Д-р Татяна Илиева е лекар специалист по физикална и рехабилитационна медицина с дългогодишен опит в областта на диагностиката и лечението на заболявания на опорно- двигателния апарат и периферно-нервни заболявания. Работила е като научен сътрудник  по физикална терапия в Републикански център по протезиране и възстановителна хирургия, по-късно Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация на опорно-двигателния апарат – Горна баня. Тя е специалист и в областта на електромиографията и невралната терапия. За научни разработки в областта на компресионните невропатии, по-специално на синдрома на тарзалния канал, е спечелила ГРАНТ от Световната федерация по клинична неврофизиология. Участвала в научни конференции на Балканското медицинско дружество. Има диплома от Австрийското дружество по неврална терапия и регулационна медицина.

Завеждащ  сектор Физиотерапия и рехабилитация в МЦ“Ортомед“ЕООД.

Дипломиран лекар хомеопат по клиничната хомеопатия.

Член на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация

Член на Българската медицинска хомеопатична организация (БМХО).

Член на Българското дружество по неврална терапия.


Физиотерапевт

Елена Петкова


Завършила Национална спортна академия " В. Левски". Магистър кинезитерапевт със специализация "Кинезитерапия при мускулно-скелетни дисфункции". Допълнителни курсове и квалификации: Удостоверение по манипулативен масаж по Терие и мануално-мобилизационни техники , сертификат по физикални фактори в козметиката, сертификат по физикална аналгезия и електростимулация.

Кинезитерапевт

Константин Ганчев


Магистър кинезитерапевт,  спортен кинезитерапевт и хоноруван преподавател в НСА "В. Левски". Участник в европейски проект SPA (Sports For All), като изследовател от страна на България. Има дългогодишен опит в областта на травматологията и спортния травматизъм.

Кинезитерапевт