Начало За нас Лечебни програми Контакти

ФИЗИОТЕРАПИЯ (ЕЛЕКТРОЛЕЧЕНИЕ, СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ, УЛТРАЗВУК, ЛАЗЕР ТЕРАПИЯ, МАГНИТНА ТЕРАПИЯ)

Прилага се при редица ортопедични, травматологични и неврологични заболявания.  Физиотерапията спомага за бързо овладяване на възпалителния и болковия процес. Подобрява храненето на тъканите и стимулира регенеративните процеси в засагнатите тъкани.

Физиотерапията и рехабилитацията са лечебни процедури с изключителен ефект в медицинския процес. Поради това е неразбираемо и несправедливо страничното място, която нПри редица заболявания, неподдаващи се на стандартни медицински интервенции, с физиотерапия се постига пълно излекуване - само чрез нагревки или чрез други физиотерапевтични процедури.

Физиотерапията (от физическа терапия) е бързо развиваща се област от медицината, която се обогатява със все по-съвършенни технологични средства и лечебни методи. Физиотерапията помага на увредените органи да възстановят нормалните си функции.

Физиотерапията е неразделна част от медицинския процес. Тя възстановява физическите възможности и помага за оптималното функциониране на организма. Препоръчва се за хора с дегенеративни заболявания, физически увреждания, травми, възпаления, страдащи от артрит, неврологични заболявания и за спортисти, водещи много активен начин на живот.

Лечебни програми